Saturday, August 9, 2014

Mälupilt - Mind picture



Kui fotokaameraga pilti teha ei õnnestu, tuleb teha mälupilt. Mälupildist saab teinekord ka positiivi – joonistades, ning just nii juhtuski.

Oli väga varajane hommik ja väljas veel üsna hämar, kui ühe tee ääres tukkus siga. Tukkumiseks oli valitud madalaks trambitud võsa ja üks kõhna tüvega madal puu, mille najale oli hea toetuda. Ja silm oli kinni ja siis on ju ikka tunne, et teised ei näe ka sind, kui sina ei näe teisi. Läksin lähemale vaatama, aga siis ta ärkas ja arvas paremaks lahkuda. Klassikalisel searaginal, saba püsti. 


----- 


Sometimes when camera is useless for capturing a photo, I’ll have to take a picture with my mind.  “Photo” of the mind often takes a form of a real picture – by drawing.  And so it did happen once again.

It was a very early morning and quite dark. Suddenly I noticed a wild boar, taking a nap against some thin tree. His eyes were closed and it is like that – you don’t see anyone and no one sees you. I stepped closer to look but that awaked the boar and he took off with classical boarish way, tail up. 



No comments: