Monday, March 8, 2021

ArtSmartis pilte printimas

 

Soovisin printida 4 suuremat mustvalget tööd, mis on skaneeritud mustvalgelt negatiivilt. Kuhu pöörduda? Otsustasin ArtSmart prindistuudio kasuks. 

Väravasse tuli vastu Kristian ning värava avades eskortis ta mind mööda mändide vahelist teed majade vahele, kus asub ka ArtSmart'i prindistuudio.

See ongi ehk ka ainus ebamugavus, mis samas jälle on väga pidulik, sest igale kliendile tullakse vastu ja seda ka professionaalsel tasandil, kui midagi on vaja printida, vormistada, uurida materjalide kohta. Ja igaüks ikka väravast sisse ei saa! Ala on väga turvaline.

Ruum on hästi mõnus ja hubane. Pealtnäha korralagedus on tegelikult väga kreatiivne kord. Suhtlemine on vaba ja mõnus, aeg kaob seal kiirelt.

Mina läksin sinna printima mustvalgelt filmilt sisse skaneeritud kaadreid. 55x55 cm tükk. Ma pole kunagi nii suurelt veel analooge digitaalselt printinud ja ootasin huviga tulemust. 

Ei mingit hooletult visatud repliiki, et teeme ära, tule järgi, vaid läksin ise kohale, tegime mõned proovid, ootasin ära ka lõpptulemuse. Ja see oli väga hea, arvestades, et minu skaneerimisoskused vajaksid enamat.

Raamimiseni pole tööd veel jõudnud, kuid koos puitraami ja muuseumiklaasiga saavad need olema vägevad. 

 



 

 

No comments: